Medical center life

Медицински център "LIFE" ЕООД е динамично развиващо се здравно заведение, с актуална за българския пазар дейност. Медицинският център е основан и регистриран през 2001 г., с цел да предложи на пациентите и клиентите си един качествено нов и съвременен подход за обслужване, взаимоотношение и решаване на възникналите проблеми на човека, за подобряване на имиджа на личността.

Разположен на територията на Студентски град - град символ на здраве и вечна младост

Екипът е изграден на принципа на професионализъм и напрекъсната квалификация. Състои се от четири лекари с по няколко специалности. Специалистите в Медицинския център са с богат професионален опит и дългогодишен трудов стаж. Всички работещи в центъра имаме нагласата за допълване, положително развитие и разширяване на дейността. Нашите усилия са насочени към своевременно и правилно лечение на възникналите здравословни проблеми чрез методите на традиционната / конвенционална/ медицина и чрез методите на клиничната хомеопатия, която все повече се предпочита в целия свят; чрез моделиране на тялото – безоперативно и безболезнено, с апарат "MABEL 6" – Трета генерация радиочестотен апарат с мулти-полярни апликатори; чрез така актуалното и нужно за нашето съвремие – очистване на организма от токсините, чрез апарат за детоксация; доплерово определяне на риска от миокарден инфаркт и мозъчен инсулт – за да предотвратим и избегнем до голяма степен риска от тези коварни и водещи в класацията заболявания; изготвяне на индивидуален план за редукция на теглото и общ комплекс от мероприятия за здравословен начин на живот .ВЕГА ТЕСТ-с компютърна програма за отчитане на резултатите. В МЦ "LIFE" се предоставят възможности за консултации и лечение по вътрешни болести, нефрология; извършване на цялостни профилактични медицински прегледи; прегледи и изготвяне на свидетелства за работа, шофьор, брак, и други. За удобство на нашите клиенти и пациенти на територията на Медицински център има и клинична лаборатория.

Естетична неоперативна дерматология

— Редукция на целулит и стрии
— Стягане на кожата
— Премахване на белези от акне
— Избелващ ефект и видимо подмладяване

     Диетология
Индивидуален план за лечение и мониторинг на:

— Метаболитен синдром
— Наднормено тегло
— Повишени липиди
— Диабет
— Подагра

         В медицинският център ще намерите уникална система за грижи за цялото тяло MABEL6. Напълно безопасната и безболезнена технология, базирана на трета генерация радио честоти с мулти-полярни апликатори, без пластини за тялото, ефективно третира всякакви типове кожа. Оформянето на тялото и лечението на целулита се постига чрез перфектна комбинация от безоперативно и безболезнено лечение, без принудителен престой — можете да се върнете към нормалният си дневен режим непосредствено след края на процедурата. MABEL6 очертава, оформя и изтънява тялото, премахва целулита и намалява обиколките. Резултатите са видими още след първата процедура, а нормалният курс на терапия се състои от 6-8 процедури. Ще наблюдавате по-стегната, по-тонизирана и подмладена кожа, подобрение при акне и петна по кожата, стимулиране на кръвообращението, стройна фигура, подмладено лице и повишаване на самочувствието.
 

 Нашият център е оазис на спокойствието, в който властват хармония и компетентност. При нас ще откриете една комбинация от майсторство и изисканост, съчетани с традиция и съвременност, които ще Ви потопят в света на вълшебствата, ще пробудят сетивата Ви и ще подобрят настроението Ви. Доверете се на нашия екип от специалисти, които с удоволствие ще Ви помогнат да съставите Вашата индивидуална програма за красота и здраве, включваща режим на хранене и процедури за лице и тяло. Ние вярваме, че всеки наш гост е специален и неповторим и Ви каним да се насладите на един уникален ритуал за красота и младост.

В Медицински център “LIFE” ще намерите оше:

<MABEL 6> Уникално – Бърза и безоперативна система за моделиране на лице и тяло.
VEGA TEST - модерен апарат за изследване и компютърно отчитане на резултатите.
— Апаратно изследване и компютърна обработка на резултатите за ЦВЕТОЛЕЧЕНИЕТО с капките на д-р БАХ - оригиналните английски капки.
ДЕТОКСИЧНА ЙОННА ТЕРАПИЯ
Медицински прегледи, консултации, изследвания и терапия; изготвяне на медицинско свидетелство за работа,шофьор,брак и други
  • Клинична хомеопатия за деца и възрастни
  • Пневмологиоя и фтизиатрия
  • Вътрешни болести 
  • ЕКГ
  • Доплерово измерване за определяне риска от мозъчен инсулт и миокарден инфаркт
  • Инхалации, медицински манипулации и ваксинации;
  • клинични лабораторни изследвания

       При пристигането си в центъра, можете да се информирате за всички възможности и услуги, както и за нашите специални предложения.

   На всички наши гости се предлага за информация и подпис "Информирано съгласие", съгласно законодателството на Република България. Гости със здравословен проблем, които не са информирали екипа за своето състояние, се излагат на риск, за който Медицински център "LIFE" и специалистите не са отговорни в случай на възникнали усложнения.

    Всички цени подлежат на промяна, за която Медицински център "LIFE" ще Ви информира своевременно,ако има такава.

Ценовата политика е основана на принципа на гъвкавост и коректност. Всеки наш гост има клиентска карта с определени часове за посещения, ползване на бонуси и отстъпки.


София 1700, Студентски град, бл.56, вх.Б, партер gsm: 087/658 2020, тел. +359 2/962 4408 Детоксична йонна терапия