Vegatest

Промоционални цени до 15 май 2020г.
на всички апаратни изследвания!
Вега Тестът е бърз и надежден начин да разберете към кои храни имате непоносимост. Той е безболезнен и безопасен. Явява се алтернатива на кръвния тест, но е по-широко достъпен и при него не се взима кръв, не се използват игли. Резултатът е готов веднага. След края на теста се изготвя индивидуална диета, която ще Ви помогне да редуцирате теглото си. Ако нямате нужда от регулиране на теглото, консумирането на храни, към които сте толерантни и разграждате добре ще Ви помогне да сте винаги във форма, да детоксикирате тялото си и да поддържате фигурата си. Вега тестуването произхожда от електроакупунктурата. Пациентът държи метален накрайник с едната си ръка, като върху определена акупунктурна точка на другата ръка се поставя друг накрайник с формата на писец. И двата накрайника са свързани с апарата, като по този начин се затваря верига.

Този тип диагностициране е използван от десетки години в Европа и USA. Развито е, тръгвайки от наблюденията върху електроакупунктурата според Фол върху вариациите на електрическия потенциал в реакция, които са в контакт с нетолерантни храни. Теоритично присъства във „функционалната медицина”, която се представя като синтез между учението за мезенхима и системи за ендогенно регулиране, енергетичната визия на меридианите на традиционната китайска медицина и концепциите на хомеопатията, стигайки до конструирането на един потенциален мост между традиционнта и комплементарната медицина. Теоритично е възможно четене на клетъчни и тъканни електрични потенциали и от изменението на тези и от бързината на предаването на електричния стимул е възможно да се извлече информация върху коректното метаболитно функциониране на отделни участъци от организма,които те интересуват.

Функционирането на апарата VEGA TEST използва електрониката, приложена върху човешката физиология, използвайки тъканното биоинжинерство за определяне на енергетичния баланс на индивида спрямо погълнати субстанции.Тази енергия може да се определи по различни начини.

Чрез VEGA TEST се измерва върху меридианите на пръстите на ръцете, меридианите ,които образуват картата /според китайската традиционна медицина/, отговарящи на вътрешните органи /точката на показалеца отговаря на дебелото черво/.

Електроакупунктурата измерва енергиините отношения между органи, тъкани и функции, показва реципрочност във взаимоотношенията, които китайската акупунктура показва без определени прецизни измерения. Тази методика измерва енергичната стойност на резистентност /Ohm/ върху кожата,което отговаря в своята максимална стойност на точката на класическата акупунктура / точка TING/. Тези точки са вече известни и са описани в текстовете на китайската медицина.

Апаратът използва електрични импулси с нисък волтаж, четейки електричната устойчивост на кожата като параметър за оценяване на функциите на организма като взаимодейства със субстанциите.

Процедурата е напълно автоматична, безболкова, без използване на механични агресивни вещества /субстанции/.

Изследването е добре да се извършва, когато човек е добре отпочинал и добре хидратиран /поне около 1-2 литра минерална или трапезна вода и 2 часа преди изследване да не е приемана храна/.

Хранителните нетолерантности не трябва да се идентифицират с алергиите.

В хранителните нетолерантности оплакванията могат да бъдат предизвикани 48 до 72 часа от поглъщането на храната и в резултат на това да се провокира хиперсензитивност, провокирайки морфологични изменения на клетките от имунната система, които могат да предизвикат некомфортност на различни части на тялото, давайки различни симптоми /напр. главоболие, мускулни болки, гастроентеритни смущения, кожни смущения, неврози, урологични симптоми и др./

VEGA TEST определя реакциите на хранителната хиперсензитивност /повишена чувствителност/, показвайки храни, които могат да бъдат отстранени веднага (временно), позволявайки да се подобри нашия статус на физическо и психическо състояние.

Без да знаете бихте могли да имате една или повече хранителни нетолерантности.

И наистина някои храни могат да провокират:
-главоболие
-стомашни болки
-затруднения /тежест/ в храносмилането
-депресия
-промяна на теглото /отслабване, напълняване/
-кожни обриви
-лош дъх
-сърцебиене

Не отлагайте и определете своя статус на хранителна толерантност при нас на уникално ниска цена!

Бодиимпедансметрията

е най-ново поколение електронен метод (японски уред Танита) за изследване на телесния  състав,който ще установи излишното количество мазнини и задържани течности във Вашето тяло. Също така ще изчисли Вашата метаболитна възраст и ще определи прецизно Вашето тегло-общо осем показателя. Бодиимпедансметрията е система-апарат , при която чрез "слаб" ток, преминаващ през Вашето тяло, се определя съотношението между мазнини и телесни течности в организма, съпоставяйки ги със съответните норми. Времетраене: 15-20 минути.


Единствено в нашия център можете да направите Вашия тест и да получите компютърна обработка на резултатие.


VEGA TEST
Само при нас може да направите изследване за 56 лв. на човек
до 15 май 2020г.


София 1700, Студентски град, бл.56, вх.Б, партер gsm: 087/658 2020, тел. +359 2/962 4408 Детоксична йонна терапия